söndag 10 juni 2012

Vecka 24

Tack för en trevlig klassträff! Eleverna bjöd på en fantastisk show och premiären blev perfekt. Tack också för de fina sommarpresenterna! De gav löfte om en skön och avkopplande sommar.

Läsårets sista vecka ser ut precis som den ska: utflykt, städning, göra klart, fika, brännboll och skolavslutning. Eleverna har redan fått med sig mycket av sitt arbete hem, men det finns fortfarande saker kvar. Därför är det bra att ha med sig skolväskan hela veckan.

På tisdag åker vi som tidigare meddelats till Malmö. För att få mer detaljerad information om utflykten - läs inlägget jag gjorde förra måndagen. 

Det finns fortfarande en del låneböcker kvar hemma som ska återlämnas innan sommaren. Kontrollera så att den inte finns hos er! Vi påminner de elever det gäller här i skolan, men saknas det fortfarande böcker i mitten på veckan skickar vi ut en personlig påminnelse via mail. 

På fredag är det skolavslutning. Eleverna ska samlas 9. 50 utanför sina respektive klassrum. Ni föräldrar är varmt välkomna, men ska gå direkt till idrottshallen och gå in via gavelingångarna. Avslutningen beräknas ta ungefär en timme. Därefter samlas vi i 2A:s klassrum för att önska varandra glad sommar. 

Välkomna!

Marie




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar