fredag 23 september 2011

Veckobrev v.39

Vi har haft en bra vecka då allt fungerat som det ska både ute på rasterna och i klassrummet. Vi har sett över rasterna och ordnat med extra förstärkning när 2A är ute. Precis som veckan innan pratade vi länge på klassrådet om läget i klassen och om hur vi ska få rasterna att fungera bra. Eleverna ville ha tillbaka de hemliga kompisarna och i onsdags startade vi därför en ny omgång. På SET arbetar vi med tjejerna och killarna för sig för att anpassa innehållet efter det behov som finns i varje grupp just nu.

Den här veckan har vi arbetat med bråk i matte under samtliga mattelektioner. Eleverna är duktiga och visar på olika sätt att de redan kan vad vi har arbetat med.

Eftersom vi arbetar med sagor i svenska kompletterar vi vårt läsande och skrivande med dramatisering. Barnen är indelade i smågrupper och ska så småningom spela upp sina sagor för klasskompisarna.

På torsdag åker vi till Skrylle klockan 8.30. Alla barn har fått en särskild lapp om vår utflykt. Är det någon som saknar den - maila mig så ordnar jag en ny.

Trevlig helg!

Marie, Pia, Robin och Carina

Veckoöversikt:

Onsdag:         Läsläxa
Torsdag:        Utflykt till Skrylleskogen 8.30-13.30
Fredag:          Matteläxa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar