torsdag 15 mars 2012

Veckobrev v.12-13

Tyvärr fick vi inget besök av Jan Manshed i tisdags, eftersom han blivit sängliggande i ryggskott. Vi bokade in ett nytt besök den 27 mars och håller tummarna för att han hinner tillfriskna tills dess.
Under vecka 12 och måndagen vecka 13 är Marie bortrest och ersätts av en vikarie. Vissa lektioner kommer Pia att ha barnen själv. Eleverna kommer under veckan att få arbeta med viktiga yrken i samhället och repetera allt vi gjort hittills i matte den här terminen i ett repetiotionshäfte. Matteläxan vecka 12 utgår.

Elevens val
Torsdagen vecka 13 är det dags för terminens andra elevens val. Precis som förra gången får barnen välja mellan ett antal aktiviteter. Det betyder att idrotten den 29 mars utgår. Om en elev får idrott på elevens val meddelar vi eleven det i förväg.

Sjukanmälan
Vi har problem med att många ringer och sjukanmäler sina barn på fel ställe och ringer till fritids, kanslisten eller på vaktmästarens personliga telefon. Vi vädjar till er att använda skolans telefonnummer för sjukanmälan för att underlätta för alla. Om ert barn är sjukt - ring  046-251513

Trevlig helg!

Marie och Pia

Översikt vecka 12

Onsdag:              Läsläxa och Vi läser
Torsdag:             Idrott
Fredag:               Veckans ord bokstaven y

Översikt vecka 13

Onsdag:              Läsläxa och Vi läser
Torsdag:             Elevens val
Fredag:               Matteläxa och veckans ord bokstaven u           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar